Meer informatie:
Contact formulier

of bel :
035-65 60 154

 

Hypotheken

Een hypotheek heeft vaak een looptijd van 30 jaar. In die periode kan van alles gebeuren. Kijk naar wat u zelf of uw naasten de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Leuke veranderingen: zoals gezinsuitbreiding, verhuizing, een stijgende carriere. Minder leuke ervaringen; zoals arbeidsongeschiktheid en echtscheiding. U zoekt naar een hypotheek die daarop bedacht is, een hypotheek die flexibel is. Er zijn ongeveer 65 geldverstrekkers en die kunt u allemaal op internet vinden. Hun hypotheekvormen, rentepercentages, rentevarianten en voorwaarden. Tevens kunt u op internet informatie vinden over sociale zekerheden en oplossingen voor uw eventuele sociale onzekerheden. Kortom de informatiebron internet is onuitputtelijk. Maar u niet!

De erkend hypotheekadviseur van Huis en Pensioen is door haar permanente educatie op de hoogte van de allerlaatste fiscale en juridische aspecten met betrekking tot woningfinancieringen. Zij kan u veel tijd en energie besparen door u een onafhankelijk financieel advies te geven.

Misschien vindt u het tijd voor een nadere kennismaking?

Meer weten?

Wilt u een persoonlijke uitleg of voorbeeldbereking, bel ons op 035-6560154, of stuur een e-mail naar info@huisenpensioen.nl