Wie is huis en pensioen?

Huis en Pensioen is onderdeel van Finhes

Finhes is een onafhankelijk hypotheek- en assurantie adviesbureau en een vertrouwd adres voor al uw financiële vraagstukken. Ons streven is dat u zich zo min mogelijk zorgen maakt om uw financiële toekomst. Als adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Wilt u meer te weten komen over onze dienstverlening kijk dan eens rond op de website of neem contact met ons op.

Deskundig advies

De erkend hypotheekadviseur blijft door de jaarlijkse permanente educatie op de hoogte van alle fiscale en financiële wijzigingen.

Adviesvrij

Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken en/of verzekeraars.

Zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Werkwijze

Bij Finhes bent u verzekerd van begeleiding, advies en service. Tijdens het oriëntatiegesprek leggen wij onze werkwijze uit.

Kantoorgegevens

Bezoekadres:
Meenthof 29
1241 CP Kortenhoef

Postadres:
Postbus 86
1243 ZH 's-Graveland

Telefoon: 035 - 65 65 606
E-mail: info@finhes.nl

Registratie Kamer van Koophandel
Ons kantoor is geregistreerd bij de kamer van Koophandel onder de vergunning van Finhes onder nummer: 32098775

Registratie AFM
Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder de vergunning van Finhes onder nummer: 12011632
Klik hier om onze 'Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag' te downloaden. 

Registratie Kifid
Ons kantoor is geregistreerd bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening onder de vergunning van Finhes onder nummer: 300.007800